Forretningsbetingelser

Bestilling

Alle varer bestilles via hjemmesiden proskrift.dk

Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl.
Priserne er kun gældende i Danmark.


Betaling

På proskrift.dk kan du betale med VISA/Dankort via PayPal. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til PayPal via en sikker forbindelse (SSL). Beløbet hæves på din konto, når varen er afsendt.

Levering og leveringsomkostninger

Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse af din ordre. Alle varer sendes med Postnord og sendes hurtigst muligt. Du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme 2-4 hverdage efter din bestilling – i ugerne før og efter jul, og i forbindelse med helligdage skal der dog regnes med længere leveringstid. Længere leveringstid kan også forekomme i andre spidsbelastningsperioder.
For porto og ekspedition betales 69 kr.
Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret. Kontakt: kontakt@proskrift.dk eller tlf.  21 67 52 49

Leveringsområde

proskrift.dk leverer i Danmark med Postnord.

Reklamationsret

Med mindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt hos proskrift.dk. 2 års perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte kontakt@proskrift.dk eller tlf.  21 67 52 49 inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Med vores kundeservice aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret af de varer, som du køber på proskrift.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til Postnord eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv porto. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved leveringen.
Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og vi indsætter dit tilgodehavende på din konto.

 

Ansvarsbegrænsning og forbehold

For at handle på proskrift.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Forlaget Proskrift er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Postnord. Forlaget Proskrift kan ikke garantere, at proskrift.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Forlaget Proskrift kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af proskrift.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke tidssvarende pc’ere og programmer.

Lovvalg og værneting

Enhver tvist om handel på proskrift.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.