PINSEKIRKEN KORSØR. En fortælling om mennesker og tro

kr.199.00

NYHED – NU FOR FØRSTE GANG I BOGFORM

Forfatter Hans P. Pedersen har sat ord og perspektiv på Pinsekirken i Korsørs historie og en række af de personligheder, der gennem tiden har været en del af dens liv og arbejde lokalt såvel som globalt.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Den gennemillustrerede bog bringer betydningsfuldt historisk materiale for dagen og giver et interessant og værdifuldt indblik i Pinsekirken Korsørs lange liv og virke fra 1920’erne til i dag samt i Pinsevækkelsens tidlige historie. Enhver, der interesserer sig herfor, vil i bogens levende og veldokumenterede fortællinger finde mange interessante forhold at fordybe sig i –  f.eks. at Korsør engang i 1920’erne var centrum for Pinsevækkelsen i Danmark og har sendt missionærer til Israel, Kina og Afrika.

ISBN 978-87-991398-4-2, 192 sider, illustreret, hardback 210 mm x 210 mm

SAGT OM BOGEN PINSEKIRKEN KORSØR – EN FORTÆLLING OM MENNESKER OG TRO:

”Tillad mig at anbefale dig at anskaffe dig denne yderst interessante og inspirerende bog, der fortæller historien om Pinsekirken i Korsør.

Det er ikke mange dage siden, at jeg fik fingrene i denne flotte nye velillustrerede hardback bog på 183 sider, og jeg har ikke kunnet lægge den fra mig, før jeg havde læst den færdig.

Forfatteren evner at få et stykke nyere kirkehistorie fortalt med en god blanding af oplysende fakta og ærlige og underholdende personlige troshistorier.

Læsningen afslører at denne forholdsvis lille lokale pinsekirke i Korsør har haft noget af en betydning for pinsekirkernes nationale netværk – særligt i den kritiske fase efter bruddet med Apostolsk kirke, som er en fase som bogen taler meget åbnet om.

Det er også inspirerende at komme tæt på den kongerække af forkyndere, forstandere, ældste og missionærer, som denne kirke har været betjent af.

Jeg sidder tilbage med ny indsigt og inspiration – og en påmindelse om al den glæde og besværlighed, der ligger i at lede en lokal kirke og den nåde som bønnen åbner op for, til åndelig fornyelse, når vi tørster og længes efter sand åndelig vækkelse.

God læselyst!”

Dan S. Jacobi, Aalborg

 

”Har lige fuldendt min læsning af ”Pinsekirken Korsør”. Min største kompliment for en yderst velkomponeret bog, med en imponerende mængde af information om kirken, mission og alle de personer, der gennem tiden har været med til at tegne denne turbulente menigheds historie. Tak for modet til at bringe både positive og negative aspekter med i billedet af det liv, der har præget kirkens lange historie.
Min største glæde var det, at læse de detaljerede missionsberetninger og om de pionerer, der gav deres liv i tjenesten. Meget gribende for mig, da jo min historie via mine bedsteforældre, rækker helt tilbage til tyverne, hvor begge parrene blev frelst gennem apostolsk kirke og senere medlemmer af Elimforsamlingen i København.
Det er godt, at forfatteren får sat ord på den konflikt der opstod, da Bjørners splittede den unge Pinsevækkelse, og selv vendte tilbage 12 år efter. Det er en tragisk historie, som burde have været undgået.
Tak for en meget stor oplevelse, som har beriget min egen viden om Pinsevækkelsens historie. At forfatteren også nævner sang- og musiklivet, skal han have stor ros for.”

Jørgen Meyer, København

 

”Tak til forfatteren for det store arbejde han har haft med at skrive denne bog.  Jeg er så begejstret, den er simpelthen helt fantastisk og aldeles fremragende og meget levende.  Bogen fortjener stor udbredelse.”

Bente Mølledal, Korsør

 

”Tusind tak for bogen. Jeg er meget imponeret… rigtig godt skrevet. Det er sjældent at læse sådan en ærlig, uhyre interessant og opmuntrende skildring. Der er virkelig meget at lære her. Meget som jeg faktisk ikke vidste og er blevet glad for at blive orienteret om…  TILLYKKE med sådan et fint resultat. Ih det må simpelthen være enormt svært og taget uhyre meget tid og energi. Jeg synes især forfatteren har fundet en god balance mellem at berette sandfærdigt men også positivt m. h. t. det som eller kan synes at være negativt. Godt at han ikke bare sprang det over, for det er jo med i hverdagen for os alle.”

Merete Lawson

 

”Når jeg hørte om bogen, tænkte jeg, det bliver vist en kedelig bog. Når jeg først læste den, syntes jeg den var meget spændende og meget velskrevet.”

Harald K

 

”Jeg har læst bogen om Pinsekirken i Korsør med stor interesse. Den gav mig en baggrund for Pinsebevægelsen, som jeg har manglet, og jeg synes det er fantastisk, hvor mange ildsjæle, der har været igennem denne menighed.”

Gunhild Kåsastul, Århus

 

”Vi fik bogen om Pinsekirken Korsør, lige som vores ferie var begyndt. Da min mand først var begyndt at læse den, måtte alt andet vige pladsen. Jeg forsøgte flere gange at få et samarbejde i gang om noget fælles læsning omkring en meget kendt forfatters bog, men her var ingen interesse. ”Jeg læser lige i Korsørbogen, den er bare SÅ spændende”. Til gengæld læste han en del højt fra bogen…”

Pia Carlsen, Kalundborg

 

«Takk for boken om Pinsekirken Korsør. Det er virkelig en flott bok med mye, mye interessant. Jeg har noen danske venner i Norge, som sikkert kunne ønske seg en slik bok. Jeg skal også sende en bok til Anna Prince Selby, en av jentene til Lydia som sammen med sin mann (David) leder DPM International.»

Sverre Kristoffersen, Derek Prince Ministries, Bergen, Norge

 

Stort bifald. Meget interessant og velskreven beretning, teksten flyder fint og letlæseligt hele vejen igennem. Historisk er det rigtig godt, at alt dette righoldige stof er blevet samlet i en bog.  Man kan virkelig forstå og værdsætte pionererne fra denne kirke i Korsør. Hvor virker dog det hele troværdigt og ægte, det er velgørende læsning, som varmer ind i sjælen. Man fornemmer, at det var en helt anden og mere enkel tidsalder, hvor disse mennesker fulgte deres hjerters overbevisning, gav sig selv helt til menigheden og blev belønnet derefter – det er den indstilling, man kan savne i dag.”

Uffe Nissen, Odense

 

”Jeg har med stor glæde læst den og synes, at den er alletiders, interessant, spændende og opbyggende!”

Alfred Jensen, Lyngby

 

”Jeg satte mig med den dejlige bog “Pinsekirken i Korsør” et par timer, og læste den i ét stræk! Dén kan i være stolte af…. gid ordene må nå langt omkring… jeg skal i hvert fald gøre mit bedste ved at udlåne mit eksemplar med den varmeste anbefaling.”

Anne-Birgitte Brandt, Korsør

Yderligere information

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PINSEKIRKEN KORSØR. En fortælling om mennesker og tro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *