LEDERE TIL TIDEN

kr.49.00

HANS P. PEDERSEN, LEDERE TIL TIDEN er et udvalg af Hans P. Pedersens lederartikler, der er skrevet i årene omkring år 2000.

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

LEDERE TIL TIDEN er et udvalg af Hans P. Pedersens lederartikler, der er skrevet i årene omkring år 2000.
De repræsenterer en eksistentielt engageret præst og redaktørs kommentarer til forskellige aktuelle temaer i tidens politiske, kulturelle, religiøse og især kristne miljø. De forholder sig bl.a. til emner som: opgøret med ismerne, det moderne menneske, tidens åndelige strømninger, den islamiske udfordring, fremmedhad, familiens krise, antisemitisme, den kristne tros og kirkens rolle i en sekulariseret tid.
Med deres profetiske tone er lederartiklerne stadig særdeles læseværdige, tankevækkende og udfordrende. De kan læses hver for sig, men samlet udgør de både et dokument om tiden, de er skrevet i, og et vedkommende indlæg i den til alle tider verserende debat om eksistentielle spørgsmål.

”Væsentlige emner behandles seriøst i denne ledersamling med kristne svar ind i en rodløs tid og tidsånd. Det er forjættende og velgørende, at der er nogen, der vover at sige disse sandheder ind i vores velstands- og tomhedsverden.”
Bjarne Nederby Jessen, Udfordringen.

112 sider

ISBN 978-87-986510-8-0

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEDERE TIL TIDEN”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *