BREVENE FRA PATMOS

kr.149.00

HANS P. PEDERSEN, BREVENE FRA PATMOS handler om det gådefulde indhold af syv breve, der blev skrevet omkring år 95 efter vor tidsregning.

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

BREVENE FRA PATMOS handler om det gådefulde indhold af syv breve, der blev skrevet omkring år 95 efter vor tidsregning.
For at udforske og forstå disse breves indhold rejser forfatteren til øen Patmos i det græske øhav og videre ind i Tyrkiet.
Det begynder som en rejse i et afgrænset geografisk område men fortsætter som en utrolig spændende opdagelsesrejse ind i historiens, mytologiens og symbolernes gådefulde verden.
Det skal vise sig, at de syv breve både rummer fortid, nutid og fremtid. I denne spændende og indholdsrige bog afsløres hvorfor de er mere aktuelle end nogensinde før i deres snart 2000-årige historie.

”Bogen er uhyre interessant. En særdeles vigtig og givende læsning. Bogen fortjener at komme langt omkring og blive læst af mange.”
Inge-Marie Bramming i KF-nyt

”En unik blanding af rejseberetning, historieskrivning og bibelkommentar. En både vigtig og aktuel bog… yderst spændende og interessant.
Bent Bjerring-Nielsen i Domino

Den store viden og det grundige arbejde, der ligger bag bogen, er noget, man efterhånden forventer af denne forfatter. Den kaster lys over disse særegne bibeltekster, som ikke kan hentes andre steder.”
Forfatter Poul Hoffmann

392 sider

ISBN 978-87-986510-4-8

Yderligere information

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BREVENE FRA PATMOS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *