FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

kr.149.00

HANS P. PEDERSEN, I denne bog gives en kortfattet oversigt over den utrolige historie om de jødiske immigranter fra alverdens lande, og om hvordan deres drøm om at vende tilbage til deres forfædres land er blevet og stadig bliver til virkelighed.

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Den italienske filosof Benedetto Croce sagde engang, at “al historie er samtidshistorie”. Dette udsagn får en ny aktualitet i denne spændende bog om jødisk immigration, som præsenterer historiske facts, der beskriver såvel personlige som politiske dramaer.
Bogen giver en skildring af et folks dramatiske bevægelse mod dets oprindelige hjemland. Efter næsten 2000 års landflygtighed er det jødiske folk i de sidste hundrede år immigreret i et hidtil uset omfang til Det forjættede Land, oftest oppe imod umulige odds.
I denne bog gives en kortfattet oversigt over den utrolige historie om de jødiske immigranter fra alverdens lande, og om hvordan deres drøm om at vende tilbage til deres forfædres land er blevet og stadig bliver til virkelighed.

”Det er længe siden, at der er kommet en bog, der på så fortræffelig måde foretager en gennemgang af den del af den jødiske historie, der knytter sig til Det hellige Land.” Hans P. Pedersen gennemgår på en ganske fremragende måde, såvel de teoretiske som den praktiske udførelse i forbindelse med den jødiske immigration hertil. Den, der ønsker at forstå baggrunden for den konflikt, som i dag optager sindene, har ved udgivelsen af denne bog fået et godt redskab. Der er et flot gennemarbejdet noteapparat og en udmærket litteraturhenvisning.

Bogen kan varmt anbefales.
Overrabbiner Bent Lexner

”Hans P. Pedersen har begået endnu en vedkommende bog om jøderne. ”Man må beundre forfatterens evne til at få utrolig mange kendsgerninger med. ”
Henrik Døcker, Ritzaus Bureau

”Hans P. Pedersen er en usædvanlig forfatter. Han beskriver et langt historisk forløb uden at vige tilbage for enkeltheder helt op til dagsaktualitet og gør det medlevende og dramatisk… et formidabelt arbejde.”
Moritz Schwarz, Jødisk Orientering

”Denne bog dokumenterer den storslåede opfyldelse af profeternes visioner og virkeliggørelsen af generationers drøm… så intenst at man må holde vejret i spænding.”
Udfordringen

”En fremragende bog.”
Dansk-Jødisk Venskab

”Sproget er levende, nuanceret, læservenligt, og bogen bliver aldrig kedelig… forfatteren deler ud af en meget stor viden.. en bog der varmt kan anbefales.
Linda Herzberg, Bladet Israel

”En bog i rette tid… der er grund til at ønske bogen vid udbredelse.”
Forfatter Poul Hoffmann

”Bogen er et mesterstykke.”
Poul Kirk, Domino
 

292 sider
ISBN 978-87-986510-2-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FRA DRØM TIL VIRKELIGHED”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *