STENENE I VINDUESKARMEN

kr.149.00

af HANS P. PEDERSEN –

Stenene i vindueskarmen er en række rejseskildringer og fortællinger, udsprunget af de rejser forfatteren har foretaget til Grækenland, Tyrkiet og Israel i forbindelse med tilblivelsen af bogen BREVENE FRA PATMOS.

Beskrivelse

STENENE I VINDUESKARMEN er en række rejseskildringer og fortællinger, udsprunget af de rejser forfatteren har foretaget til Grækenland, Tyrkiet og Israel i forbindelse med tilblivelsen af bogen BREVENE FRA PATMOS.
Rejseskildringerne og fortællingerne er en utrolig opdagelsesrejse ind i historiens, mytologiens og symbolernes gådefulde verden og kaster yderligere lys over BREVENE FRA PATMOS, der handler om indholdet af syv breve, som blev skrevet omkring år 95 efter vor tids­regning.
STENENE I VINDUESKARMEN kan læses som en vejviser for dem, der ønsker at rejse i forfatterens spor, som levende og eventyrlige rejseskildringer for dem, der aldrig kommer af sted, og som en uimodståelig fristelse til at vende tilbage for dem, som har været der allerede.


Det skriver pressen:

”Engageret, vægtig, væsentlig og vedkommende. Forfatterens fond af viden er imponerende, og han er en fantastisk guide på sit gebet.”
Uddrag af lektørudtalelsen fra DBC

”Hans P. Pedersen har skrevet en ny spændende rejsebog fra rejser til vor kulturs rødder i Grækenland, Tyrkiet og Israel. Jeg kan på det varmeste anbefale at læse ’Stenene i vindueskarmen’ og med den følge i forfatterens fodspor. Det er bestemt ikke kedeligt men fascinerende.”
Bjarne Nederby Jessen, Udfordringen

”Forfatteren har en digters sind og en profets hjerte.”
Winkey Pratney

”Hans P. Pedersen taler befriende profetisk ind i kulturen og tiden.”
Mal Fletcher

314 sider

ISBN 978-87-986510-9-9

Yderligere information

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “STENENE I VINDUESKARMEN”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *