LØVEMÆLK TIL KONGEN

kr.169.00

ESTHER EDELSTEN, For første gang bringes her på dansk 12 forunderlige fortællinger, der har sine rødder i en flere tusind år gammel jødisk tradition.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

For første gang bringes her på dansk 12 forunderlige fortællinger, der har sine rødder i en flere tusind år gammel jødisk tradition.
Fortællingerne afspejler ægte klassisk jødisk folklore, der har fået nutidige dimensioner og er forsynet med pædagogiske refleksioner til berigelse for både børn og voksne – uanset religion, etnisk baggrund eller kulturelt miljø. Disse historier
 er blevet fortalt til hundredvis af danske skolebørn.
Børnenes og deres forældres stærkt positive reaktioner og respons har vist, at læseren her står over for fortællinger, der udgør en ressource af helt usædvanlig intensitet.

Et skatkammer, en guldgrube af historier som netop den jødiske tradition er så rig på.
Kristeligt Dagblad

Her er en forbløffende bog. Den er fyldt med forfærdelige hændelser, smukke historier, vidunderlige, forunderlige, utrolige og mirakuløse foreteelser. 12 fortællinger fra den jødiske tradition – alment gods fra vores store fælles skattekiste.
Politiken

12 fortællinger fra den jødiske tradition i moderne sprogdragt. De er levende fortalt med et ordvalg, som er yderst velegnet til højtlæsning for børn. Historierne har et eventyrpræg, som tiltaler både børn og voksne.
Ordet og Israel

Esther Edelsten har klædt en række klassiske fortællinger fra den jødiske folklore på i et moderne tilsnit. Det er der blevet en fin bog ud af. Bogen egner sig især til højtlæsning for børn, men voksne kan sagtens læse med. Køb Esther Edelstens bog Løvemælk til kongen. Børnene vil elske at få læst højt, og de voksne vil hygge sig med historierne, der alle har en morale og er gode at få forstand af.
Bladet Israel


86 sider med 12 farveillustrationer

ISBN 978-87-986510-5-6

Yderligere information

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LØVEMÆLK TIL KONGEN”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *